sábado, 26 de marzo de 2011

La esmeralda de Lucifer


Us convido a la presentació d'un interessant llibre que he tingut a les meves mans i crec que en la biblioteca d'un bon gemmòleg no ha de faltar. Te un títol molt suggerent: La esmeralda de Lucifer.

Recordant una mica el mite de Lucifer, en llatí significa porta-llum. És l'equivalent del grec: "Foosforos". En la versió alemanya del Parsifal s'explica que quan l'Àngel Lucifer va caure del cel, la maragda que tenia al front es va enfonsar profundament en la terra (entenguem també: en l'home) i la llegenda afegeix que el Graal (la copa que conté el beuratge d'immortalitat) està fet d'aquesta mateixa maragda.

En un pla més real, La esmeralda de Lucifer, és un compendi de relats, on també s’inclou un conjunt de fitxes de gemmes (gemmològiques i geomàgiques) i una serie de planes dedicades al dissenys de joies. És un llibre en tres, que gira al voltant del món de la gemmologia.

La presentació anirà a càrrec del propi autor José Arquero, escriptor, gemmòleg i President del Grupo NEXO.

Dia: 11 d’abril a les 19:00 hores
Lloc: Biblioteca Jaume Fuster (Plaça de Lesseps, 20-22) - Metro: Lesseps – Bus: 22-24-28-87-116

Col·labora: Institut Català de Mineralogia, Gemmologia i Paleontologia – Col·legi de Joiers, Rellotgers, Orfebres i Gemmòlegs de Catalunya.

Títol: La esmeralda de Lucifer. - Autor: José Arquero Hidalgo - Edita: Nexo Editores - ISBN: 978-84-89406-08-7 – Pàgines: 256 – Preu: 12.50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario